Sitemap
English
Bookmark and Share

Sådan abonnerer du på RSS

RSS er en nem måde at få nyhederne fra Jelling på. Du kan læse i en reader eller føje nyhederne til din iGoogle. Er du ikke helt med - så er her en lille vejledning:

 

Et feed er en nyhedstjeneste, som du læser i et lille specialprogram. Når du skal læse pdf-dokumenter henter og bruger du Acrobat Reader. På samme måde er det gratis og nemt at installere en feedreader. Vi foreslår dig at bruge www.feedreader.com hvis du ikke allerede har fx Firefox, Google Reader eller én af de mange andre muligheder for at læse feeds.

 

På feedreader.com dowloader du programmet, og når du har installeret readeren, skal du lægge Jellingprojektets feed ind. Derefter tjekker feedreader selv, om der er kommet noget nyt, hver gang du går på nettet.

 

Sådan lægger du feedet ind
Klik på den orange ikon i toppen af denne side. Klikket bringer dig hen til en side, som indeholder de historier, der er i feedet pt. Kopiér den adresse, der står oppe i browserens adressefelt, og Læg adressen ind i programmet ved at vælge "Ny" og "Ny feed". Programmet foreslår selv, om det er den adresse du har i hukommelsen - altså Jelling-projektets feed - der skal lægges ind. Du vælger OK. Og et øjeblik efter har du dine første nyheder.

Screenshot som viser, hhvordan der abonneres på RSS

Andre feeds?

Nationalmuseet har mange andre feeds, som du kan putte i din reader, fx "Kokkepigens blog", "Kirkebloggen" samt almindelige nyheder fra museet.

 

Oversigt over feeds fra Nationalmuseet

 

Oversigt over feeds om aktiviteter og arrangementer